Компјутерска маса ЛЕО


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса ЛЕО, во дезен сонома храст, пространа работна површина и фиока, носи се што е неопходно за беспрекорна организација на работниот простор.
  • Ширина : 121
    Висина : 74.5
    Длабочина : 50
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

5500.00 ден.
  -20 % попуст

  4400.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES