Компјутерска маса РЕЈ


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса РЕЈ, во дезен сонома храст, практично решение за опремување на работниот простор и вашата канцеларија. Овој модел на компјутерска маса поседува отворени сегменти и фронтален дел лево позициониран со преградна полица.
  • Ширина : 100
    Висина : 74.5
    Длабочина : 50
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

4500.00 ден.
  -25 % попуст

  3375.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES