Витрина ЕНЦО 2К ВС1 190
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Витрина ЕНЦО 2К ВС1 190 , во дезен опак бела, црно дрво и бел сјаен медијапан на фронтовите на елементите, дел е од истоимениот систем на елементи.Оваа колекција претставува современ спој симетрални, јасни форми како и доминирачки контраст на корпусот и фронтот. Автентичниот дизајн на елементите од колекциајата ЕНЗО внесува визуелна транспаренција во просторот, која допринесува за единствена амбиентална естетика.
  • Ширина : 77.5
    Висина : 190
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : црно дрво бел сјаен медијапан
 

13510.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  9119.25 ден.


без превоз и монтажа :

  8409.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES