Ормар АРНО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар АРНО, во комбинација на дезени сив храст и белен храст, го карактеризира дизајнот на чисти прави линии и богата текстура. Благодарение на функционалноста, моделот ќе го направи вашиот дневен простор идеален за сите ваши драги работи и украси. Одлично се надополнува со истоимениот дневен регал.
  • Ширина : 80
    Висина : 202
    Длабочина : 55
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст белен храст
 

10700.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  6901.50 ден.


без превоз и монтажа :

  6660.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES