Компјутерска маса ЈАН


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса ЈАН, во дезен сонома храст и опак бела, ќе допринесе да креирате работен простор кој ќе донесе максимални резултати. Овој модел поседува практична работна површина, фиока и затворен сегмент за одложување на сите битни документи.
  • Ширина : 130
    Висина : 75.5
    Длабочина : 50
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст опак бела
 

6290.00 ден.
  -20 % попуст

  5032.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES