Душек Алмеро ЕЛЕГАНС 200/140


    Опис на Производот :


  • Системот со Херкул жичено јадро е опремен со двојно повеќе пружини отколку другите кревети. Со 180 Херкул жичени јадра на еден метар квадратен, нема потреба да се користи многу пена за зацврстување на душекот и на душекот му се овозможува да диши. Тежината од телото рамномерно се распределува по должината на душекот, а притисокот што душекот го создава врз телото се намалува. Колку е поголем бројот на пружини во душекот, толку поголем број од нив доаѓаат во контакт со телото и му даваат идеална анатомска и ортопедска потпора во секоја позиција. Тој има подолг век на траење од другите душеци.Овој душек, поради поголемиот број пружини, може да трпи секакви видови притисоци од телото.
  • Ширина : 200
    Висина : 23
    Длабочина : 140
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : 200x140
 

11330.00 ден.
  -20 % попуст

  9064.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES