Ормар ХАНА 3К
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Трокрилниот ормар ХАНА 3К, во дезен сонома храст, со гардеробна шипка и четири полици за одлагање облека и постелнина.
  • Ширина : 120
    Висина : 205
    Длабочина : 52
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

10340.00 ден.
  -13 % попуст

  8995.80 ден.


без превоз и монтажа :

  7240.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES