Ормар за чевли НЕО
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Ормарот за чевли НЕО, во дезен сонома храст, со затворени полици за одложување на чевли, шапки, облека. Рационално искористување на просторот.
  • Ширина : 60
    Висина : 191.5
    Длабочина : 33
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома
 

7330.00 ден.
  -20 % попуст

  5864.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES