Клуб маса МАРЕНГО


    Опис на Производот :


  • Клуб маса МАРЕНГО, во дезен сонома храст и лате или сонома храст и бело, со правоаголен облик функционално во целост ќе се вклопи во ентериерот на дневниот простор. Комбинацијата на дезенот се бира при монтажа. Можноста за избор на една од двете понудени комбинации, допринесува за естетско прифилирање на амбиентот.
  • Ширина : 112
    Висина : 46.5
    Длабочина : 65.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст лате , сонома храст бело
 

3980.00 ден.
  -20 % попуст

  3184.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES