Компјутерска маса АЛФА


    Опис на Производот :


  • Сериона компјутерска маса АЛФА за сериозни проекти - со полица за тастатура која се извлекува и фиока за максимална искористеност на просторот за одлагање. Од другата страна се наоѓаат отворени полици за одлагање на тетратки и куќиштето од компјутерот.
  • Ширина : 145
    Висина : 75.5
    Длабочина : 65.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

9600.00 ден.
  -25 % попуст

  7200.00 ден.


без превоз и монтажа :

  5976.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES