Ноќно ормарче ДУЕРО 3Ф
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 45
    Висина : 63
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст
 

4700.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  3384.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES