Зидна Полица САРДИНИА ЗП
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 138
    Висина : 24
    Длабочина : 21
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

2550.00 ден.
  -35 % попуст

  1657.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES