Тв Полица ЛАЦИО ТВ 170


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 168
    Висина : 58
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

9180.00 ден.
  -25 % попуст

  6885.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES