Регал ЛОРКА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 196
    Висина : 170
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст Црно дрво
 

13430.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  9065.25 ден.


без превоз и монтажа :

  8359.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES