Аголна гарнитура РАВЕНА


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 236
    Висина : 80
    Длабочина : 151
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Штоф XX19 SAWANA A03 - кафена
 

27000.00 ден.
  -25 % попуст

  20250.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES