Покривна лајсна за плакар СТЕЛА Л5/СТ


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020
  • Ширина : 252
    Висина : 2.5
    Длабочина : 17.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : тобако храст-кристално бела лак
 

1210.00 ден.
  -25 % попуст

  907.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES