ТВ полица УМБРИЈА 140
производ на акција


    Опис на Производот :


  • ТВ полица УМБРИЈА 140, во комбинација на дезени сив храст и црно дрво, дел е од истоимената колекција која ќе придонесе вашиот дом да биде опремен по најнови ентериерски стандарди. Системот на елементи е подигнат на ногарки.
  • Ширина : 137.5
    Висина : 57.5
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

6800.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  4386.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES