ТВ полица АРКТИК
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • ТВ полица АРКТИК , во комбинација на дезени опак бела и златен храст, со фронтови изработени со бел сјаен медијапан, поседува комбинација на отворени и затворени сегменти. ТВ полица АРКТИК со истакнат дел ги следи ентериерските иновации , со стаклена полица. Препорачуваме расвета РА-2
  • Ширина : 170
    Висина : 46.5
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : златен храст бел сјаен медијапан
 

8840.00 ден.
  -25 % попуст

  6630.00 ден.


без превоз и монтажа :

  4862.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES