Витрина СТЕЛА В2С
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лесна на допир, колекцијата СТЕЛА е совршена комбинација и спој на елеганција со лакирани фронтови во UV -лак со висока сјајност од 99,7% со механизам на отворање на допир.
  • Ширина : 77
    Висина : 150
    Длабочина : 41
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : тобако храст кристално бела
 

14360.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  9693.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES