Трпезариска маса АПОЛО греј Јо


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020 моделот се пушта дополнителни 50 см , од двете страни по 25 см
  • Ширина : 110
    Висина : 76
    Длабочина : 70
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : греј
 

16660.00 ден.
  -40 % попуст

  9996.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES