Витрина МОЛИСЕ 1К ВС
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 55
    Висина : 187
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст Црно стакло
 

13770.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  8881.65 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES