Ормар за чевли АРКО 2
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Ормарот за чевли АРКО 2, во дезен бетон, идеално решение за вклопување во просторот со различни димензии. Овој модел се состои од два сегмента за одложување на облека, чевли, фиоки и десно позициониран дел за две полици.
  • Висина : 94.5
    Длабочина : 33
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бетон
 

6770.00 ден.
  -20 % попуст

  5416.00 ден.



*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES