Регал ГЛЕН


    Опис на Производот :


  • Регал ГЛЕН, во комбинација на дезени бетон со опак бела , ги прати усогласеноста на формата и функционалноста, како и впечатливиот дизајн на модерното освежување на дневниот простор. Затворениот дел , централно позициониран телевизор и отворените сегменти формираат компактна целина за сите ваши фотографии, украси... Димензија на делот за телевизор 1154х825мм (ширина х висина)
  • Ширина : 170.5
    Висина : 170.5
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бетон опак бела
 

10960.00 ден.
  -25 % попуст

  8220.00 ден.


без превоз и монтажа :

  6822.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES