Трпезариска маса КРЕМОНА 155х90


    Опис на Производот :


  • Трпезариската маса КРЕМОНА 155х90, во дезен сив храст со опак бела, лесно се комбинира со останатите елементи за опремување на трпезарискиот простор. Благодарение на своите димензии ќе ги задоволи сите потреби на членовите на семејството.
  • Ширина : 154
    Висина : 75
    Длабочина : 90.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст опак бела
 

10200.00 ден.
  -25 % попуст

  7650.00 ден.


без превоз и монтажа :

  6349.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES