Ормар КАНОН 5К1О со рам ФГ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар КАНОН 5К1О со рам ФГ, во дезен сив храст во корпусот и песок сјаен медијапан со апликација на фронтовите, дел е од истоимената колекција на спална соба. Употребниот простор е максимално искористен и се состои од сет полици во централниот дел и две гардеробни шипки странично позиционирани. Ормарот има огледало сместено на централниот дел. Исто така ормарот има рам со расвета Можност за додавање на полици ПБ
  • Ширина : 229
    Висина : 208.5
    Длабочина : 61.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст песок сјаен медијапан
 

41380.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  26690.10 ден.


без превоз и монтажа :

  24828.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES