Ормар КАНОН 5К1О
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар КАНОН 5К1О, во дезен сив храст во корпусот и песок сјаен медијапан со апликација на фронтовите, дел е од истоимената колекција на спална соба. Употребниот простор е максимално искористен и се состои од сет полици во централниот дел и две гардеробни шипки странично позиционирани. Ормарот има огледало сместено на централниот дел. Можност за додавање на полици ПБ
  • Ширина : 223.5
    Висина : 206
    Длабочина : 55.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст песок сјаен медијапан
 

36280.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  23400.60 ден.


без превоз и монтажа :

  21768.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES