Комода ЕТИДА 3К4Ф


    Опис на Производот :


  • Комода ЕТИДА 3К4Ф, во дезен сив храст и црно дрво, дел е од истоимената колекција на елементи за спална соба.
  • Ширина : 150
    Висина : 81
    Длабочина : 40
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

11640.00 ден.
  -25 % попуст

  8730.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7245.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES