Ормар ЕТИДА 5К3О
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар ЕТИДА 5К3О, во дезен сив храст и црно дрво, дел е од истоимената колекција на елементи за спална соба. Просторот за одложување на гардероба е поделен на дел со полици во средината, со две гардеробни шипки лево и десно. Оригинално дизајнирани огледала кои ормарот ЕТИДА ги поседува ќе допринесе модерен дизајн на ентериерот. Постои можност за додавање на полици ПБ
  • Ширина : 223.5
    Висина : 208.5
    Длабочина : 61.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

30250.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  19511.25 ден.


без превоз и монтажа :

  18149.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES