Кревет КАСТЕЛО 90


    Опис на Производот :


  • Брачен кревет КАСТЕЛО 90, во дезен сив храст со беж тапацирано узглавје, ја профилира зоната на одморот и комфорот со современ естетски дизајн. Овој модел е компактибилен за душек со димензија 200х90 см.
  • Ширина : 106.5
    Висина : 93.5
    Длабочина : 211.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст беж штоф
 

12660.00 ден.
  -25 % попуст

  9495.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7880.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES