Трпезариска маса ТОЛЕДО 155х90


    Опис на Производот :


  • Трпезариската маса ТОЛЕДО 155х90, во дезен опак бела, лесно се комбинира со останатите елементи за опремување на трпезарискиот простор. Овој модел се карактеризира со темно парсон стакло кое претставува естетски бенефит.
  • Ширина : 154
    Висина : 75
    Длабочина : 90.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела црно стакло
 

14020.00 ден.
  -25 % попуст

  10515.00 ден.


без превоз и монтажа :

  8727.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES