Комода ТРЕНТИНО 3К1Ф


    Опис на Производот :


  • Комода ТРЕНТИНО 3К1Ф, во комбинација опак бела и црно дрво и фронтови во бел сјаен медијапан, дел е од системот на елементи ТРЕНТИНО чиј дизајн и функционалност допринесува практични и естетски автентични решенија за опремање на ентериерот. Поседува затворени делови со soft-close механизам. Хоризонтални прегради од темно парсон стакло.
  • Ширина : 173
    Висина : 96.5
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела бел сјаен медијапан
 

15370.00 ден.
  -20 % попуст

  12296.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES