Регал РОСО
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Регал РОСО, во комбинација на дезени сив храст и фронтови во бел сјаен медијапан, дизајниран е да ги задоволи функционалните и естетските барања за уредување на секој амбиент. Регалот РОСО овозможува комплетно опремување на дневниот простор со посебни делови и практичен распоред. Препорачуваме да го надополните регалот со расвета РА-5. Димензија на просторот за телевизор 1200х900мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 266.5
    Висина : 186
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст бел сјаен медијапан
 

22000.00 ден.
  -38 % попуст

  13640.00 ден.



*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES