Регал ПРАТО
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Регал ПРАТО, во дезен опак бела со фронтови во дизајниран 3D бел сјаен медијапан. Регалот има полузастаклени елементи кои уште повеќе допринесуваат модерен изглед. По желба можете дополнително да го украсите со лед расвета РА. Димензија на просторот за телевизор 1200х900мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 264
    Висина : 182
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела бел сјаен медијапан
 

20560.00 ден.
  -25 % попуст

  15420.00 ден.


без превоз и монтажа :

  12747.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES