Регал ЛЕНС


    Опис на Производот :


  • Регал ЛЕНС, составен од следните делови , ТВ полица , витрини и ѕидни полици, во комбинација на дезени бел сјаен медијапан и црно дрво, на вашиот дом ќе даде потполно нов, футуристички изглед. Препорачуваме расвета РА-2. Димензија за телевизор 1200х900мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 245.5
    Висина : 179
    Длабочина : 41.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела бел сјаен медијапан
 

18860.00 ден.
  -25 % попуст

  14145.00 ден.


без превоз и монтажа :

  11740.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES