Аголна гарнитура АСТОРИА
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Аголна гарнитура АСТОРИА поседува можност за претворање во лежај со димензии 200х115 см и кутија за одложување на постелнина. Аголот на моделот се одредува на лице место при монтажа.
  • Ширина : 230
    Висина : 80
    Длабочина : 155
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : XX2 sawana 05 сива sawana 21 сива
 

28100.00 ден.
  -40 % попуст

  16860.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES