Лежај МАРБО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Моделот на лежај МАРБО во целост ќе допринесе за модерно и современо опремување на вашиот животен простор, благодарение на дизајнот и неговите практични карактеристики. Поседува две перници кои дополнително ќе допринесат за комфорт, поседува жичано јадро за дополнителна удобност. Моделот се пушта за спиење и се претвора во лежај со димензија 196х150 см, надополнет со кутија за постелнина.
  • Ширина : 237
    Висина : 76
    Длабочина : 95
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Preston 22 кафена
 

37200.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  25110.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES