Лежај ТАНГО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лежајот ТАНГО поседува жичано јадро и корисна хоризонтална површина за спиење со димензија 198х150 см која се добива кога лежајот е пуштен. Гарантира комфорт и функционалност благодарение на страничните перници кои по потреба можат да се тргнат и кутијата за постелнина.
  • Ширина : 200
    Висина : 78
    Длабочина : 96
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : EE6 Etna 95 сива
 

29320.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  19791.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES