Лежај ГРЕТА
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Лежај ГРЕТА представува функционален модел за опремување на различни типови на соби во домот, пред се благодарение на своите димензии и можноста да се пушта и да се претвори во лежај со димензија 190х130 см. Лежајот има кутија за постелнина.
  • Ширина : 191
    Длабочина : 78
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : EE2 кафена перници EE1 беж
 

15800.00 ден.
  -47 % попуст

  8374.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES