Аголна гарнитура ЊУ Малмо 23/ Кафе, паспул и 2 мали јастуци Малмо 21 Беж


    Опис на Производот :


  • Аголна гарнитура ЊУ, во дезен Малмо 23/ Кафе, паспул и 2 мали јастуци Малмо 21 Беж , ги следи сите современи начини на опремување на дневната соба. Се карактеризира со удобност и искористување на просторот во целост. Аголот може да се промени во било кое време. Се пушта и поседува кутија за постелнина, местото за спиење е со димензија 200х145 см.
  • Ширина : 250
    Висина : 90
    Длабочина : 160
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : кафена
 

31230.00 ден.
  -25 % попуст

  23422.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES