Лежај ТВИТИ Сунѓер * по нарачка
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лежај ТВИТИ, аголот и бојата се одредуваат при нарачка, многу практичен за опремување на детски соби, Се претвора во лежај со димензија 193х70 и поседува функционален простор за одлагање на постелнина.
  • Ширина : 134
    Висина : 75
    Длабочина : 72
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка
 

13100.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  8842.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES