Аголна гарнитура ФОРМА / Малмо Њу 72 Плаво


    Опис на Производот :


  • Аголната гарнитура ФОРМА во дезен Малмо Њу 72 Плаво со своите лесно прилагодливи димензии може да се вклопи во секој простор. Моделот е изработен со жичано јадро кое ви дава неверојатна удобност. Моделот е надополнет со две кутии за постелнина и можност за пуштање за спиење со димензија 200х145. Карактеристики кои ја нагласуваат функционалноста. Аголот е универзален односно се одредува на лице место при монтажа.
  • Ширина : 253
    Висина : 0
    Длабочина : 153
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Малмо Њу 72 Плаво
 

30700.00 ден.
  -25 % попуст

  23025.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES