Детски Лежај ДОНИ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Идеален модел за вашите најмили е детскиот лежај ДОНИ. Моделот поседува мини кутија за постелнина. Главна карактеритика е неговата функционалност за пуштање која е идеална за детска соба.
  • Ширина : 200
    Длабочина : 140
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија :
 

16600.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  11205.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES