Француски Лежај АРТИСАН 200х160
празнична акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 230
    Длабочина : 175
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Види штоф карта
 

33000.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 15%   

  21037.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES