Тросед ИРИС
производ на акција


    Опис на Производот :



  • Ширина : 215
    Длабочина : 100
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

29000.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  19575.00 ден.



*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES