Двосед БЕРТА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Двоседот БЕРТА е безвременски модел, кој е дел од истоимената ТДФ гарнитура
  • Ширина : 160
    Длабочина : 95
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

23000.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  15525.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES