Аголна гарнитура БЕРТА


    Опис на Производот :


  • Изработена со вал опруга, со лифт механизам на пуштање со димензија 220х130. Аголната гарнитура БЕРТА се карактеризира со удобност, можност на избор на боја според штоф карта и промена на агол.
  • Ширина : 280
    Длабочина : 230
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

57000.00 ден.
  -25 % попуст

  42750.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES