Аголна гарнитура КОМОДОР


    Опис на Производот :


  • Елегантна дизајнерска форма на аголната гарнитура КОМОДОР допринесува за естетско профилирање на животниот простор. Моделот има можност за пуштање и претворање во лежај со димензија 210х130 см. Избор на боја според штоф карта и можност за промена на аголот при нарачка.
  • Ширина : 270
    Длабочина : 205
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

52000.00 ден.
  -25 % попуст

  39000.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES