Трпезариска маса П-6 1500+400х900х750 Бела ПС
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 150
    Висина : 75
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бела
 

22600.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  16272.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES