Лежај ТИВОЛИ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Лежајот ТИВОЛИ поседува жичано јадро и корисна хоризонтална површина за спиење со димензија 198х150 см која се добива кога лежајот е пуштен. Гарантира комфорт и функционалност благодарение на страничните перници кои по потреба можат да се тргнат и кутијата за постелнина.
  • Ширина : 206
    Висина : 81
    Длабочина : 99
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : VV6 беж
 

24840.00 ден.
  -15 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  19002.60 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES