Компјутерска маса ЛИБЕР


    Опис на Производот :


  • Компјутерска маса ЛИБЕР, во дезен опак бела, основен детал за совршено функционирање на работниот простор во кој се треба да оди со ред и да има организација. Компјутерската маса содржи систем од фиоки и затворено крило, доволно простор за сортирање на сите ваши документи.
  • Ширина : 135
    Висина : 75.5
    Длабочина : 50
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела
 

8750.00 ден.
  -25 % попуст

  6562.50 ден.


без превоз и монтажа :

  5446.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES